Showbiz

Πόλεμος Ουκρανία: Οι πρώτες δηλώσεις του Ουκρανού που είχε κατακτήσει στη Eurovision τη 2η θέση!

Gossip-tv Team

Πόλεμος Ουκρανία: Ο Ουκρανός Βέρκα Σεντούτσκα, που είχε κατακτήσει το 2007 τη δεύτερη θέση στη Eurovision, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον πόλεμο στην χώρα του μετά τη ρωσική εισβολή.

Ο Αντρέι Ντανίλκο, ο κατά κόσμον Βέρκα Σεντούτσκα, που άφησε εποχή με το ρυθμικό τραγούδι του στη Eurovision δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πώς ο ίδιος βιώνει τον πόλεμο στο Κίεβο.

«Τα πράγματα στο Κίεβο είναι κρίσιμα, συνέχεια ακούμε εκρήξεις. Είναι απίστευτο να κοιτάς έναν δρόμο τον οποίο έχεις κυκλοφορήσει πολλές φορές να είναι εντελώς διαλυμένος. Όλο αυτό το διάστημα βρίσκομαι στο σπίτι μου, στην αρχή είχα πάει σε ένα καταφύγιο και οι συνθήκες ήταν άθλιες. Φοβόμαστε και ανησυχούμε αλλά για κάποιο λόγο είμαι ήρεμος», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Στην αρχή νόμιζα ότι όλα αυτά γίνονται για εκφοβισμό. Θυμάμαι ότι μία εβδομάδα πριν γίνει όλο αυτό παρατήρησα ότι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους. Κοιμάμαι τα ξημερώματα γιατί οι βομβαρδισμοί γίνονται το βράδυ. Πρέπει να κουβαλάμε το χιούμορ μαζί μας», κατέληξε λέγοντας ο Αντρέι Ντανίλκο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του γνωστού Ουκρανού τραγουδιστή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved