Media

Σασμός: Τα πρώτα πλάνα του Πανταζάρα στη σειρά και το trailer που προκαλεί τρόμο!

Gossip-tv Team

Σασμός: Στο σημερινό επεισόδιο (7-3) παρακολουθήσαμε την είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα στη σειρά, ενώ στο επόμενο επεισόδιο, στο σπίτι των Βρουλάκηδων εισβάλλουν "ανεπιθύμητοι επισκέπτες".

Είναι η δραματική σειρά του ALPHA, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ έχει αποκτήσει και πολλούς φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι δεν σταματούν να την παρακολουθούν.

Στο σημερινό επεισόδιο (7-3), μετά από μια έφοδο της αστυνομίας σε ένα μπαρ, είδαμε και τα πρώτα πλάνα του Αργύρη Πανταζάρα στη σειρά. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Γεράσιμο Χριστογιάννη, ο οποίος θα είναι η καινούργια άφιξη στο αστυνομικό τμήμα όπου είναι διευθυντής ο Αντώνης Φραγκιαδάκης. Ενώ ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Όσον αφορά το επόμενο επεισόδιο και τις πρώτες σκηνές, που είδαμε μετά και την λήξη του σημερινού, αντιληφθήκαμε ότι σκηνές τρόμου θα εκτυλιχθούν στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ενώ η Αργυρώ πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με μια αλήθεια, που πρόκειται να της αλλάξει τη ζωή. Παράλληλα, ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει, ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved