Media

Δημήτρης Σταρόβας: Μπαίνει στο Survivor; - Όλα όσα αποκάλυψε (video)

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, στη σχέση με την κόρη του αλλά και στο κίνημα #metoo.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αρχικά δήλωσε:«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή. Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Στη συνέχεια είπε:«Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά… Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor… Θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Τέλος μιλώντας για το κίνημα #metoo δήλωσε «Όλος ο κόσμος γνώριζε και εγώ, εμείς το έχουμε περιορίσει μόνο στην showbiz, αλλά καλώς άρχισε».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved