Media

Chart Show: Η συγκίνηση για τον Στράτο Διονυσίου- Ο γιος του τραγούδησε το «Ένα λεπτό περιπτερά»

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: O Στέλιος Διονυσίου συγκινήθηκε πολύ, μιλώντας για τον πατέρα του, ορίζοντάς τον ως τον μεγαλύτερο τραγουδιστή της Ελλάδας. 

Ο Στράτος Διονυσίου αποτελεί, από μόνος του, ένα ξεχωριστό κομμάτι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από το σημερινό Chart.

Στη θέση νούμερο 16 του Chart Show βρέθηκε το "Ένα λεπτό περιπτερά", το οποίο και είχε ερμηνεύσει ο Στράτος Διονυσίου και μάλιστα κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του. Ο Γιώργος Αρσενάκος μάλιστα, σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος δίσκος πούλησε περισσότερο από κάθε άλλο δίσκο του αγαπημένου ερμηνευτή.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο και μιας και στην παρέα της Δέσποινας Βανδή ήταν ο Στέλιος Διονυσίου, η συγκίνηση ήταν αρκετά έντονη, μιας και εκείνος του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο Στέλιος Διονυσίου είπε χαρακτηριστικά:

"Για εμένα ήταν ο καλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας. Σαν γιος του, είμαι περήφανος για εκείνον και κάθε φορά που ακούω τα τραγούδια του συγκινούμαι... Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ακόμα και σήμερα, μετά από 32 χρόνια από τον θάνατό του, νιώθω περήφανος για εκείνον."

Στή συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή του ζήτησε να σηκωθεί επί σκηνής, για να τραγουδήσει το "Ένα λεπτό περιπτερά", με τον Στέλιο Διονυσίου, συγκινημένο, να δέχεται αμέσως, μιας και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι τιμή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved