Media

Σασμός: To σπαρακτικό κλάμα της Μαρίνας σε ξένο τάφο και τα σκληρά λόγια του Αστέρη στην Καλλιόπη

Gossip-tv Team

Σασμός: Απόψε (14/3) είδαμε ένα πραγματικά πολύ δυνατό επεισόδιο με τους ήρωες της σειράς να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους. 

Η Μαρίνα και η Αργυρώ προσπαθούν να στήσουν τη ζωή τους στα Γιάννενα με την τελευταία να πηγαίνει πρώτη μέρα στη δουλειά. Την ίδια ώρα ο Αστέρης προσπαθεί να αποκτήσει μία καθημερινότητα στη φυλακή, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Η Στέλλα αρχίζει να αναζητά τη Σεμίνα που πιστεύει πως είναι το πρόσωπο-κλειδί για να βοηθήσει τον Αστέρη να ελαφρύνει τη θέση του στο δικαστήριο. Στην ίδια αναζήτηση βρίσκεται και ο Μαθιός ο οποίος ψάχνει να βρει πληροφορίες για τη Σεμίνα και να τη βρει για να μάθει αν γνωρίζει κάτι για το φονικό αφού ήταν ίσως η μόνη αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων.

Στο αυριανό επεισόδιο (15/3), όπως είδαμε και στο τρέιλερ που προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου, θα δούμε πως ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με τη μητέρα του.

Όσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, ο Αστέρης καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του.

"Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ" λέει στη μητέρα του και το εννοεί. Η Καλλιόπη σχεδόν καταρρέει. Δείτε στο παραπάνω βίντεο το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved