Media

Survivor: Ο Τάκης εκτός εαυτού: «Ζητάω από την παραγωγή να δείξει τα πλάνα. Θα φύγω, είστε ψεύτες»

Gossip-tv Team

Survivor: Μεγάλος καβγάς μεταξύ των Διασήμων εκτυλίχθηκε στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τάκη Καραγκούνια να μην μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τον θυμό του. 

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, είδαμε ότι η Τζο Μαριδάκη, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να δώσει τον λόγο στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την ίδια να ξεσκεπάζει τα όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της, μιας και πολλά έχουν ειπωθεί, τα οποία και, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, όλοι τα αγνοούν. Εκεί τέθηκε και το θέμα του Τάκη Καραγκούνια και όλα αυτά που είπε εκείνος στην Ευρυδίκη πριν από το συμβούλιο.

Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, ρωτώντας ανοιχτά την Ευρυδίκη για το τι της είπε, με την ίδια να του απαντά: "Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό από που ακριβώς έχει ξεσπάσει. Αυτό που άκουσα είναι ότι κάποιος είχε δίκιο εδώ μέσα με όλα αυτά που μου είπε και προφανώς εννούσε τον Βαλάντη με όλα όσα μου είχε πει."

Ο Τάκης Καραγκούνιας, εκείνη την στιγμή, βγήκε εκτός εαυτού, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί όλα αυτά που του καταλογίζουν, λέγοντας:

"Εκλιπαρώ την παραγωγή αυτήν την στιγμή αν είπα εγώ αυτά που είπε η Βρισηίδα. Στο ορκίζομαι ότι θα φύγω. Αν θέλετε δείξτε τώρα το βίντεο, αλλιώς σηκώνομαι και φεύγω αυτήν την στιγμή. Εγώ έχω έρθει εδώ για να ζήσω την κόρη μου. Δεν θα παίξω κανέναν ρόλο και δεν λέω ψέματα. Δεν μπορώ να συνεχίσω με όλη αυτήν την κατάσταση. Πως είναι δυνατόν να με παρομοιάζουν με έναν τόσο τοξικό άνθρωπο, που είχε πει κάτι τόσο τραγικό στην Ευριδίκη. Με κατηγορούν ανοιχτά και χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved