Media

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Έχει επιδεινωθεί η υγεία του Φιλιππίδη τα τελευταία 24ωρα» (Video)

Gossip-tv Team

Ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη την Παρασκευή 18 Μαρτίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και σύμφωνα με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα ο ηθοποιός τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο έχει επιδεινωθεί.

Ο ίδιος ο κύριος Δημητρακόπουλος, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη τόνισε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου: «οι φωτογραφίες του που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα. Έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό το πρόβλημα δεν το αναφέρω για να προκαλέσω συμπάθεια από τον κόσμο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σε μία ποινική δίκη και βαριά άρρωστος να είναι κάποιος, αυτή γίνεται».

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα είμαστε δύο ημέρες πριν από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία, είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του. Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι θα πω. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα, είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί πριν συλληφθεί. Είχε μπει στο νοσοκομείο τότε αν θυμάστε. Έχει πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα είναι ένα κληρονομικό πρόβλημα που το είχε και μέλος της οικογένειάς του… Παίρνει και αγωγή…».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved