Media

Μαρίζα Ρίζου: «Ο… ξινιόλας του X Factor και οι… γέροι από το «The Muppet show»»

Gossip-tv Team

Η Μαρίζα Ρίζου μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή, Πάμε Δανάη για το X- Factor, που κάνει πρεμιέρα αύριο, 18 Μαρτίου, για τους υπόλοιπους κριτές αλλά και για την εμπειρία της.

«Στην επιτροπή του X- Factor, εγώ με τον Στέλιο Ρόκκο είμαστε οι πιο διαφορετικοί. Όμως ο Στέλιος είναι μια βόμβα». Διαφωνούμε εικαστικά και όταν μιλάμε στα παιδιά διαφωνούμε. Παρόλα αυτά, υπάρχει πολύς αλληλοσεβασμός». «Η «ξινιόλα» του X-Factor είναι ο Χρηστάρα μας. Είναι εκπληκτικός, φοβερός τραγουδιστής. Με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε σαν ξαδερφάκια. Σαν αύρα και ιδιοσυγκρασιακά έχουμε κάτι κοινό. Εκείνος είναι πολύ αυστηρός»,

«οι άλλοι δυο είναι οι γέροι από το «The Muppet show» τελείως. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι πολύ αυστηρός, ειδικά με τη λέξη ροκ» «ο Μιχάλης Κουινέλης είναι το πειραχτήρι, είναι «πάνγλυκος» και δεν είναι τόσο αυστηρός. Εγώ θεωρώ ότι είμαι η καλύτερη. Είμαι κάπως αυστηρή, αλλά θεωρώ ότι ο τρόπος που θα πεις κάτι έχει μεγάλη σημασία. Όσοι είμαστε εκεί, είμαστε γνωμοδότες και όχι κριτές. Το «κριτής» έχει κάτι αποδοκιμαστικό. Στο X-Factor ψάχνω έναν κόσμο που θα με συγκινήσει, που θα συνδεθώ και θα θέλω να τον ή την βλέπω στη σκηνή», υπογράμμισε μεταξύ άλλων και με αρκετή δόση χιούμορ η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Μαρίζα Ρίζου, αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα και την σχέση της με τα social media, την μουσική της και το τί την οδήγησε να επιλέξει το τραγούδι.

«Δεν με νοιάζει να βλέπουν όλοι πόσο καλά περνάω με τους φίλους μου μέσα από τα social media. Δεν νιώθω την ανάγκη να το επικοινωνήσω. Όποτε είμαι κάπου και θέλω να βγάλω ένα βίντεο για να το ανεβάσω, με προβληματίζει. Επίτηδες πολλές φορές και συνειδητά όταν πάω για καφέ ή βόλτα, δεν παίρνω κινητό, θέλω να είμαι παρούσα», επεσήμανε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved