Media

MasterChef: Ο νικητής του Mystery Box και τα σημαντικά πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-3) ανακοινώθηκε το θέμα των δοκιμασιών της εβδομάδας, το οποίο δεν ήταν άλλο από την πολίτικη κουζίνα. 

Μετά από την ιδιαίτερη δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο δυσκόλεψε και τους περισσότερους, σειρά είχε το τεστ δημιουργικότητας.

Τα τέσσερα, αυτήν την φορά, πιάτα, τα οποία δοκίμασαν οι κριτές ήταν του Νικήτα, του Γιάννου, της Ελπίδας και του Χριστόφορου, με εκείνο του Νικήτα να ξεχωρίζει και έτσι να παίρνει και την νίκη στο Mystery Box.

O παίκτης, μετά από αυτήν την επίδοση, είχε και τα ισχυρά πλεονεκτήματα του τεστ δημιουργικότητας. Ο ίδιος είχε να επιλέξει για την δοκιμασία ανάμεσα σε τέσσερις καμπάνες, οι οποίες περιείχαν διάφορα πιάτα, τα οποία και θα αποτελούσαν την έμπνευση για τους παίκτες, ανάλογα με το πιάτο που θα τους έδινε ο Νικήτας. Οι καμπάνες έκρυβαν από κάτω:

  • Καπνιστή μελιτζάνα με μοσχάρι κοκκινιστό
  • ρυζόγαλο
  • σουτζουκάκια με ρύζι
  • Ιμάμ

Ο χρόνος που είχαν οι διαγωνιζόμενοι στη διάθεσή τους θα ήταν 60 λεπτά, ενώ για τρεις παίκτες ο χρόνος θα ήταν 45 λεπτά. Ο Νικήτας αποφάσισε να μαγειρέψει και παράλληλα κατέληξε στο να μην προκαλέσει τον Γιάννο, με σκοπό να του πάρει την κάρτα ασυλίας. Το ίδιο αποφάσισαν τόσο η Ελπίδα, όσο και ο Χριστόφορος, μιας και δεν ήθελαν να διακινδυνέψουν το γεγονός ότι o Γιάννος θα επέλεγε την πρώτη ύλη, που θα μαγείρευαν.

Ο Νικήτας έδωσε τα 45 λεπτά στον Παναγιώτη, τον Μάριο και τον Γρηγόρη, μιας και είπε ότι ήθελε να αποφύγει το να ανέβουν στον εξώστη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό μαζί τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved