Media

Survivor: Ο Τάκης χτύπησε με την μπάλα και τραυματίστηκε και η Μυριέλλα κατέρρευσε μετά τον αγώνα!

Gossip-tv Team

Survivor: Ιδιαίτερα σκληρός ο αποψινός στίβος μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Κόκκινοι και Μπλε κλήθηκαν κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο πολύ δυνατό, να διεκδικήσουν σε ένα σκληρό στίβο μάχης το έπαθλο επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι, όλοι οι παίκτες, Διάσημοι και Μαχητές, έδωσαν μέσα στον στίβο τον καλύτερό τους εαυτό.

Μόνο που τίποτα δεν ήταν εύκολο. Οι τεράστιες μπάλες που καλούνταν να μετακινήσουν μέχρι κάποιο σημείο μέσα στον στίβο στάθηκαν η αφορμή για να έχει ένα ατύχημα ο Τάκης ο οποίος μετά το χτύπημα σωριάστηκε στην άμμο. Χρειάστηκε να περάσουν κάποια δευτερόλεπτα για να πειστούν και οι συμπαίκτες του ότι είναι καλά και έτσι δεν χρειάστηκε να παρέμβει κάποιος γιατρός για να τον εξετάσει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Λίγο αργότερα στο ματσάρισμα της Μυριέλλας με τη Σοφιάννα, τα πράγματα αποδείχτηκαν δύσκολα και για τις δύο κοπέλες που για αρκετή ώρα πάλευαν να ρίξουν τους στόχους. Τελικά τα κατάφερε η Σοφιάννα όμως και εκείνη έπεσε στην άμμο ζητώντας λίγο νερό και η Μυριέλλα ήταν εξουθενωμένη μετά από τέτοια προσπάθεια και κατέρρευσε.

Μάλιστα, αφότου συνήλθε λίγο από την ένταση του αγώνα που μόλις είχε χάσει, ο Στάθης την πήρε στην αγκαλιά του για να την πάει στον πάγκο των κόκκινων καθώς ήταν πολύ χάλια. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved