Media

Φως στο Τούνελ: Το νέο αποκαλυπτικό τρέιλερ της εκπομπής που ανέβασε η Νικολούλη-Τι της λέει η Ρούλα

Gossip-tv Team

Φως στο Τούνελ: Νέο αποκαλυπτικό τρέιλερ για την εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Παρασκευή βγήκε στον αέρα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας παρακολουθήσει φυσικά όλες τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα νέο τρέιλερ για την εκπομπή της που μας έχει συνηθίσει να φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες σκοτεινών υποθέσεων.

Γνωρίζοντας από χθες, με το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ότι η Αγγελική Νικολούλη θα επιμείνει και αυτή την εβδομάδα στην έρευνά της για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με το δεύτερο πιο καινούργιο τρέιλερ μαθαίνουμε ότι η ίδια είχε συνομιλία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε αυτή τη συνομιλία ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να κάνει τη διαπίστωση και να την εκφράζει στη Ρούλα, ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήρθε ξαφνικά. Τη λέξη ξαφνικά ακούγεται να τη σχολιάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντας μάλιστα πως τίποτα δεν συνέβη ξαφνικά, και ότι αυτό το ξαφνικά είναι γιατί θέλει ο καθένας "να τα έχει καλά με τη συνείδησή του". Άγνωστο το τι ακριβώς υπονοεί η Ρούλα με αυτά που λέει και φυσικά μένει να δούμε τι ακριβώς εννοεί στο Φως στο Τούνελ την ερχόμενη Παρασκευή.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved