Media

Πάτρα - Τελευταία εξέλιξη: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή» (video)

Gossip-tv Team

Πάτρα τελευταία εξέλιξη: Από χθες (30/3) Η Ρούλα Πισπιρίγκου χθες (30/3) οδηγήθηκε στη Δίωξη και σήμερα (31/3) περιμένει να οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως συνεργάτης της ήταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και την ενημέρωνε για τι γινόταν όσο πλήθος κόσμου ήταν έξω από ο σπίτι της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε:«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη».

Στη συνέχεια είπε:«Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα».

Τέλος η Ζήνα Κουτσελίνη κατέληξε:«Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο. Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved