Media

Αποκαλυπτικός ο Stan: «Όσα χρήματα και να μου έδιναν, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο Survivor»

Gossip-tv Team

Ο Stan παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το αν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor, ακόμα και να του έδιναν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με πλήθος φανατικού κοινού να τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Stan βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον, αλλά και για την συμμετοχή του στη σειρά "Έτερος Εγώ". Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Suvivor, αλλά δεν είναι κάτι που τον εκφράζει και θα ήθελε να το δοκιμάσει, μιας και δεν θα ήθελε ποτέ να εκθέσει τόσο πολύ την προσωπικότητα και την καθημερινότητά του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι προτάσεις για το Survivor μου γίνονται εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ δεν φοβάμαι να εκθέσω την προσωπικότητά μου, γιατί δεν φοβάμαι για αυτό το πράγμα, αλλά σίγουρα θα με τραβούσε πάρα πολύ πίσω από τη μουσική, τις εμφανίσεις μου, τραγούδια που γράφω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να μου το πληρώσει κάποιος, δεν υπάρχει τιμή σε αυτό. Όσα λεφτά και να μου δώσουνε για να πάω στο Survivor, δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα με τραβούσε από αυτό που έκανε πραγματικά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved