Media

MasterChef: Τα... γαλλικά του Γιάννου και η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας- Η επίθεση στην Βασιλική!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο, (5-4) οι υποψήφιοι ήταν τέσσερις, με την Ελισάβετ και την Βασιλική να είναι, για ακόμα μια φορά, υπόψήφιες μαζί για αποχώρηση. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Απριλίου, είδαμε ότι η Φανή, η Ελισάβετ, η Βασιλική και ο Μάριος ήταν εκείνοι οι τέσσερις που οδηγήθηκαν σε δοκιμασία αποχώρησης, μετά από το τελευταίο τεστ δημιουργικοτητας, στο οποίο και νικητής αναδέιχθηκε ο Γιάννος, που πήρε και στα χέρια του την κάρτα ασυλίας.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Πάνο Ιωαννίδη να μιλά στους παίκτες για το πως νιώθουν και το αν είναι έτοιμοι για να μονομαχήσουν. Η Φανή μάλιστα είπε ότι επειδή προκάλεσε για την κάρτα ασυλίας, βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση. Λίγο πιο μετά, οι κριτές ρώτησαν τον Γιάννο για το αν θα έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας.

"Όταν δίνεις σε κάποιον αδύναμο την δύναμη καταλαβαίνεις πολλά για εκείνον. Αυτό είναι για την Βασιλική και της το έχω πει και off camera. Όταν πήρε την αρχηγία των μπλε, υποτίμησε άτομα και μαγειρικά και ψυχολογικά.

Για την κάρτα θα αδικήσω σίγουρα κάποιον και αυτός θα είναι ο Μάριος, γιατί έχω αποφασίσει να δώσω την κάρτα στην Ελισάβετ." είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος, μιλώντας γαλλικά στην αρχή. Η Ελισάβετ, μετά από αυτήν την εξέλιξη, ανέβηκε στον εξώστη και κατέβηκε ο Τζόναθαν, που ήταν και ο επόμενος που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όσον αφορά τα όσα δήλωσε η Βασιλική, εκείνη είπε: "Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω και θέλω απλά να επικεντρωθώ στην αντιγραφή του πιάτου και να κερδίσω μια καλή βαθμολογία."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved