Media

Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, το φαγητό που την τρέλανε και οι φώτο με τον Μάκη

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι το Σάββατο έκανε μία υπέροχη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο μετά από πολύ καιρό και ξετρελάθηκε!

Η παρουσιάστρια είπε: «Πόσο ωραία είναι η πόλη μας… Και μόνο που περπατούσες και έβλεπες χαρούμενους ανθρώπους σε ωραία διάθεση να χαμογελά, να ακούει μουσική, να κρατά το κρασάκι του και να έχουμε αυτόν τον ωραίο ήλιο που ήταν ρε παιδάκι μου πώς να το πω σαν να έκανες μία ψυχοθεραπεία. Και μόνο που έβλεπες ανθρώπους με θετική ενέργεια, χαμόγελα, καλή διάθεση, ήταν σα να ταξίδεψα. Πέρασα υπέροχα και είδα και πολλούς ξένους…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Παιδιά σας το λέω εγώ που είχα πολύ καιρό, θα ξαναπάω και θα ξαναπάω… και να πάτε και εσείς η Αθήνα έχει γωνιές καταπληκτικές….»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ ενθουσιάστηκα… Περπατούσα, χαιρετούσα και έβγαζα φωτογραφίες. Αισθάνθηκα λες και ήταν όλη η Αθήνα δικιά μου! Υπέροχα…. Περπατούσα, χάζευα, κάτσαμε σε ένα μαγαζάκι που μόλις είχε ανοίξει και φάγαμε ωμά στρείδια… μόνο ωμά, ήπιαμε το κρασάκι μας και έλεγα πού είμαι ρε παιδιά και αισθάνθηκα ότι είμαι σε νησί…»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved