Media

MasterChef: Το πολυπόθητο Green Award των 10.000 ευρώ και η απαιτητική δοκιμασία για τον 3ο φιναλίστ

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-4) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία, από την οποία θα κρινόταν και ο τρίτος φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό του Green Award. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο ανά τα χρόνια, έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 8 Απριλίου παρακολουθήσαμε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να έχουν πολύ άγχος, αλλά περισσότερο δημιουργικό, μιας και αυτό που ήθελαν ήταν να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η δοκιμασία είχε να κάνει με την ανάδειξη του τρίτου φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό του Green Award, όπου ο νικητής θα κέρδιζε 10.000 ευρώ. Ο πρώτος φιναλίστ, ήδη από τις προηγούμενες δοκιμασίες ήταν ο Νίκος, όπου τον υπέδειξε ο Γιάννος, για να πάει απευθείας στον μεγάλο τελικό και ο δεύτερος ο Παναγιώτης, όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς παρομοίασε και πάλι με τον Άκη Πετρετζίκη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την δοκιμασία, που ουσιαστικά ήταν ένα Mystery Box με υλικά έκπληξη. Μόλις οι διαγωνιζόμενοι άνοιξαν το κουτί, ο Πάνος Ιωαννίδης τους είπε ότι περιέχει όλα όσα πετάμε, όλα όσα είναι φαινομενικά άχρηστα στην μαγειρική. Μερικά από αυτά τα υλικά ήταν:

Τσόφλια από γαρίδες, πέτσα από κοτόπουλο, φλούδα από παρμεζάνα, φλούδες από κρεμμίδι, καρδιές ντομάτας, σπόρια από κολοκύθα, φλούδες πατάτας, μπαγιάτικο ψωμί και πολλά άλλα. Μαζί με τα υλικά που ήταν κρυμμένα στο Mystery Box, όλοι οι παίκτες θα είχαν διαθέσιμα και τα υλικά που θα βρίσκονταν στον πάγκο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μετά από την ανακοίνωση της δοκιμασίας μάλιστα, θέλησε να τρολάρει τους παίκτες, οι οποίοι έδειχναν τρομαγμένοι με τα υλικά που είχαν μπροστά τους, λέγοντάς τους: "Ωραία υλικά δεν έχουμε παιδιά;"

O διαθέσιμος χρόνος που είχαν οι παίκτες για να φτιάξουν το πιο "δυνατό πιάτο" ήταν 45 λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved