Η Μαριάννα του MasterChef έχασε 40 κιλά και δεν την αναγνωρίσαμε! Απίστευτη αλλαγή
Showbiz

Η Μαριάννα του MasterChef έχασε 40 κιλά και δεν την αναγνωρίσαμε! Απίστευτη αλλαγή

Την Μαριάννα Πουλμεντή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της, στο Masterchef και είχε καταφέρει από την αρχή να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών παρά το μικρό της ηλικίας της.

Η 22χρονη πλέον σήμερα σεφ δε θυμίζει σε τίποτα την ντροπαλή κοπέλα που είχε εμφανιστεί στο διαγωνισμό μαγειρικής. Η νεαρή κοπέλα έχει χάσει αρκετό βάρος και όπως είχε δηλώσει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, προσπαθούσε να απαλλαγεί από τα κιλά για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα η Μαριάννα πριν ένα χρόνο είχε χάσει 30 ολόκληρα κιλά, ενώ σήμερα συμπλήρωσε τα 40.

Όπως η ίδια είχε δηλώσει, μπήκε στο Masterchef 106 κιλά. Ναι καλά διαβάσατε…

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο Masterchef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Pop Up».

Και είχε προσθέσει:«Όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση, είχα ένα πρόβλημα υγείας».

Σήμερα, η αλλαγή της είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, με την ίδια να απολαμβάνει τη νέα της εικόνα και εμείς μαζί της.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved