Media

MasterChef: O τρίτος φιναλίστ και το πιάτο αντιγραφής που τους «πάγωσε» όλους- Ποιος θα κερδίσει;

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-4) είδαμε ότι το άγχος των διαγωνιζόμενων έφτασε στα ύψη, με την δοκιμασία του τελικού του Green Award να φαίνεται και στους τρεις φιναλίστ "βουνό".

Mετά το απαιτητικό mystery box, οι καλύτερες προσπάθειες, σύμφωνα με τους κριτές ήταν της Καλλιόπης και του Νικήτα.

Αυτός που τα κατάφερε εξαιρετικά ήταν ο Νικήτας, ο οποίος και θα μονομαχούσε με τον Νίκο και τον Παναγιώτη για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο Green Award, το οποίο και θα χάριζε στον νικητή της δοκιμασίας το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την ανάδειξη του τρίτου φιναλίστ

Η δοκιμασία που θα είχαν οι παίκτες να φέρουν σε πέρας θα ήταν μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και νικητής θα ήταν εκείνος, που θα κατάφερνε να αποσπάσει την μεγαλύτερη βαθμολογία όχι μόνο από τους τρεις κριτές, αλλά και από τον καλεσμένο σεφ.

Εκείνος, όπως είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, έχει κήπο στο Αλεποχώρι, όπου και παίρνει τις πρώτες του ύλες, έχει κατακτήσει ένα αστέρι Michellin και μαγειρεύει περισσότερα από 22 χρόνια. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τάσο Μαντή. Μόλις οι παίκτες άκουσαν το όνομά του, ήταν σίγουροι ότι αυτό που θα είχαν να φέρουν σε πέρας δεν θα ήταν καθόλου εύκολο.

Ο σεφ τους παρουσίασε το πιάτο του και οι παίκτες "πάγωσαν", καθώς ξεκίνησαν να λένε "Βοήθεια". Το πιάτο είχε ως βασική ύλη το χέλι σε όλες τις μορφές του: στα κόκκαλα, στα συκωτάκια, το νωπό και το καπνιστό χέλι. Αυτό που, σύμφωνα με τον σεφ, θα έπρεπε ιδιαίτερα να προσέξουν είναιι η συγκέντρωση, μιας και θα έπρεπε να ακολουθήσουν την συνταγή κατά γράμμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την δοκιμασία παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved