Media

X Factor: Η Μαρίζα δεν άντεξε και... μύρισε τα μαλλιά του διαγωνιζόμενου: «Μμμ... Πολύ ωραίο»

Gossip-tv Team

X Factor: Ο Κωνσταντίνος Borek από την αρχή δήλωσε ότι τα μαλλιά του είναι σήμα κατατεθέν πάνω του και ότι έχουν... δική τους προσωπικότητα. 

Ο διαγωνιζόμενος έβαλε τα δυνατά του και, χωρίς να τραγουδήσει, πέρασε στην επόμενη φάση, αποσπώντας τέσσερα ναι από την κριτική επιτροπή.

Ο Κωνσταντίνος Borek, λίγο πριν από την audition του δήλωσε απόλυτα έτοιμος, ως μουσικός παραγωγός, να πάρει μέρος στο X Factor και να περάσει στην επόμενη φάση, εκείνη του bootcamp. O ίδιος γράφει τραγούδια, τα ενορχηστρώνει, κάνει την παραγωγή και προσκαλεί κάθε φορά διαφορετικούς τραγουδιστές για να τα ερμηνεύσουν. Εκεί ακριβώς ήταν και η ιδιαιτερότητά του.

Για την audition του στο X Factor επέλεξε να παρουσιάσει τη δική του πρωτότυπη διασκευή τού «Είμαι αλλού» από τις ΜΕΛΙSSES, ξεσηκώνοντας όχι μόνο στον Χρήστο Μάστορα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους κριτές, οι οποίοι και ξετρελάθηκαν με το ταλέντο, αλλά και με το στυλ του.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή του παρακάτω:

Έπειτα από τα πολύ θετικά σχόλια, οι κριτές έκαναν κριτική στο στυλ του Κωνστναντίνου, λέγοντας φυσικά για τα μαλλιά του, τα οποία ήταν αρκετά ιδιαίτερα. Η Μαρίζα Ρίζου σηκώθηκε από την θέση της και πήγε να τα... μυρίσει, με τον Στέλιο Ρόκκο να τον ρωτάει τι μαλακτική χρησιμοποιεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved