Media

X Factor: Ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε δυο τραγούδια σε ένα- Τα κλάματα με την κριτική και η πρόκριση!

Gossip-tv Team

X Factor: Στο σημερινό επεισόδιο (9-4) παρακολουθήσαμε την audition του Ηρόδοτου, ο οποίος και κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των κριτών, οι οποίοι και τον πέρασαν με τέσσερα ναι στο bootcamp. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό talent show, το οποίο και έχει πρωταγωνιστήσει ανά τα χρόνια στην τηλεοπτική πραγματικότητα, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, με καταγωγή από την Κύπρο είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε αρκετές σειρές. Το τραγούδι ήρθε στη ζωή του ενώ βρισκόταν στη μέση της θεατρικής του πορείας και στην πορεία το αγάπησε πολύ και έγινε αναπόσπαστο μέρος της ζωής του. Ο Ηρόδοτος μίλησε για την σημασία που έχει η προσφορά στην ζωή του, μιας και δήλωσε ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να βοηθήσει όποιον το έχει ανάγκη. Η πρώτη του καλλιτεχνική απόπειρα ήταν σε ένα φιλανθρωπικό τηλεοπτικό show για τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών στην Κύπρο.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους επέλεξε να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο σόου, ερμηνεύοντας το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση και το «Μάτια δίχως λογική» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ουσιαστικά δυο τραγούδια σε ένα. Μετά από την εμφάνισή του, ο Στέλιος Ρόκκος που είπε χαρακτηριστικά: «Σε έχει βοηθήσει πολύ το θέατρο και η μουσική. Συγκινήθηκα, πολύ, αλλά σαν παλιός θα σου πω ότι δεν θα τα έμπλεκα αυτά τα δύο. Εκεί που με πήγες να ταξιδέψω, με μπέρδεψες»

Ο Μιχάλης Κουινέλης, με την σειρά του, ενθουσιάστηκε με τον διαγωνιζόμενο και δεν δίστασε να του πει: «Τράβηξες όλη μου την προσοχή, η κάθε σου ανάσα και η κάθε λέξη που έλεγες την περιέγραφε το πρόσωπό σου». Ο Ηρόδοτος, ακούγοντας τα λόγια του, ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει όλα αυτά τα ωραία σχόλια που άκουγε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved