Media

X Factor: Σοφία Λεοντίτση: Την κατέβαλε το άγχος της, αλλά πέρασε με 4 ναι- Η αγκαλιά στον γιο της!

Gossip-tv Team

X Factor: Η Σοφία Λεοντίτση ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο τραγούδι και σίγουρα δεν έκανε λάθος, μιας και η ίδια πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι και καταχειροκροτήθηκε. 

Την γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια, μέσα από το My Style Rocks, όπου η ίδια είχε λάβει μέρος, με σκοπό να αποδείξει την ικανότητά της στο στυλ και την μόδα.

Η Σοφία Λεοντίτση, από τότε, είχε δηλώσει πως ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και ότι είναι κάτι που το αγαπάει πάρα πολύ, μιας και πιστεύει ότι έχει ταλέντο σε αυτόν τον τομέα και πως όταν κάτι το κάνεις πραγματικά με αγάπη, μπορείς να πετύχεις το καλύτερο.

Λίγο πριν από την audition της μάλιστα, η ίδια προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση, μιλώντας για τον γιο της, τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είναι και η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της. Η Σοφία Λεοντίτση είπε χαρακτηστικά: "Πέρασα επιλόγχειο κατάθλιψη, είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να περάσει, δεν ήμουν η μόνη που της είχε συμβεί αυτό. Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον βοηθάμε να ξεπερνάει αυτές τις καταστάσεις."

Η Σοφία Λεοντίτση επέλεξε να τραγουδήσει στην audition της το "Μυστικέ μου έρωτα", θέλοντας να εντυπωσιάσει τους κριτές, ώστε να οδηγηθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο Στέλιος Ρόκκος της είπε ότι του άρεσε πολύ η βραχνάδα που είχε στη φωνή της, αλλά παρ' όλα αυτά, φαινόταν η κούρασή της. Σε αυτό συμφώνησε και η Μαρίζα Ρίζου, η οποία της είπε ότι έχει μια πολύ καλή βάση και πως, αν το δουλέψει, θα μπορέσει να το απογειώσει.

Η Σοφία Λεοντίτση παραδέχτηκε ότι όταν το τραγουδούσε στο σπίτι της, το έκανε άρτια, ενώ στην οντισιόν την κατέβαλε το άγχος και για αυτό έκανε και κάποια τονικά λάθη, μιας και είχε τραυματίσει την φωνή της.

Οι τέσσερις κριτές, ενώ είχε κάποιες αστάθειες η Σοφία, κατά την ερμηνεία της, της έδωσαν την ευκαιρία και της έδωσαν το "ναι" για την επόμενη φάση, μιας και πιστεύουν πολύ στο ταλέντο της. Στο τέλος, η ίδια πήρε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά τον γιο της, μιας και συγκινήθηκε πολύ που τα κατάφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved