Media

Survivor: Στα «κόκκινα» οι Μαχητές- Εμμανουήλ: «Το κοινό δεν θα με διώξει ποτέ, γιατί με γουστάρει»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από το αγώνισμα και τον καυγά που ξέσπασε μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και των Μπλε, είδαμε ότι οι εντάσεις συνεχίστηκαν με αμειωτο ρυθμό και στην καλύβα των Μαχητών. 

Μετά από την ήττα τους στον πρώτο αγώνα ασυλίας, είδαμε ότι οι παίκτες δεν μπόρεσαν με τίποτα να διαχειριστούν το γεγονός ότι θα πήγαιναν στο συμβούλιο του νησιού, αναγκασμένοι να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου και την ήττα των Μαχητών στον πρώτοι αγώνα ασυλίας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με μια ατάκα του ξεκίνησε και πάλι τις εντάσεις, παρά το μουδιασμένο κλίμα. Ο ίδιος ζήτησε από την Μπλε ομάδα να μην τον ψηφίσουν στο επερχόμενο συμβούλιο, μιας και θεωρεί ότι του αξίζει να προσπαθήσει και να μείνει στο ριάλιτι, μιας και η αγωνιστικότητά του ξεκινά και σιγά σιγά ανεβαίνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά από αυτά του τα λόγια, στην καλύβα των Μαχητών έγινε μεγάλος χαμός, μιας και ακόμα ο Γιώργος ξεκίνησε να ξεσπά εναντίον του, μιας και του είπε: "Δεν αντέχω άλλο να σε ακούω, δεν γίνεται αυτό που κάνεις".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε και με τον Τάκη Καραγκούνια, μιας και ο Κωνσταντίνος τον κατηγόρησε ότι τον έχει μειώσει και τον έχει προσβάλλει άπειρες φορές. Κανένας δεν μπορούσε να συνεχίσει να τον ακούει και όλοι ξέσπασαν εναντίον του, με τον ίδιο να τους απαντά χαρακτηριστικά: "Ακόμα και να με ψηφίσετε, δεν πρόκειται να φύγω από εδώ, γιατί το κοινό με γουστάρει"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved