Media

Survivor: Μαρτίκας κατά Εμμανουήλ: «Ζητάω την βοήθεια των Κόκκινων. Κάνω έκκληση, πρέπει να φύγει»

Gossip-tv Team

Survivor: Η ομάδα των Μαχητών δείχνει να μην αντέχει άλλο την συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, μιας και δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε εκτός εαυτού και σημείωσε ένα μεγάλο ξέσπασμα στο συμβούλιο του νησιού, όπου και οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν έναν παίκτη για αποχώρηση.

Μετά από την ήττα τους, οι Μαχητές έγιναν "μαλλιά- κουβάρια" στην καλύβα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να ξεσπάει εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, παρομοιάζοντάς τον με τον Βαλάντη, με τον οποίο και αντιμετώπιζε πολύ μεγάλο πρόβλημα η ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε έκκληση στους Διασήμους να τον βοηθήσουν, για να μπορέσουν να διώξουν τον Κωνσταντίνο.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: "Ζούμε μία απίστευτη συγκυρία. Ζητώ την βοήθεια της κόκκινης ομάδας. Φιλοξενούμε έναν άνθρωπο, ο όποιος αυταπατάται.Αυταπατάται όχι σε μας γιατί εμείς τον ζούμε πλέον. Αυταπατάται απέναντι σε ένα κοινό και στον κόσμο παραποιώντας την οποιαδήποτε αλήθεια και προβάλλοντας τον εαυτό του ως Μεσσία. Η ομάδα δεν ήθελε κανέναν Μεσσία μέχρι σήμερα διότι τα κατάφερνε.

Ζούμε μία μοναδική συγκυρία η οποία συνδυάζει το να μπει ο Κωσταντίνος και προσπαθώντας να βρει τα πατήματα του, στερεί την αρμονία και την ισορροπία στην μπλε ομάδα ταυτόχρονα με έναν φοβερό τραυματισμό του Άρη. Αυτό βαραίνει πάρα πολύ την ομάδα μας και όλο αυτό, συν τοις άλλοις, προσθέτει και όλη αυτή την αγένεια και την ασέβεια... Ζητώ την βοήθεια της Κόκκινης ομάδας, γιατί αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα που είχαν και εκείνοι με τον Βαλάντη. Ο άνθρωπος είναι ασεβής και απαράδεκτος και πρόσβαλλε και τον Τάκη σαν πατέρα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved