Media

MasterChef: Δεν το πίστευε! Νόμιζε ότι άκουγε την κριτική άλλου παίκτη και ξέσπασε σε κλάματα!

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο δημιουργός του νικητήριου πιάτου στη δοκιμασία του Mystery Box με τους τσιπουρομεζέδες.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας στο προσκήνιο μπήκαν τρία ιδιαίτερα προϊόντα με άρωμα Ελλάδας, η σταφίδα, τα αμπελόφυλλα και πετιμέζι.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά του ο παίκτης των «μπλε» έπρεπε αρχικά να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει και στη συνέχεια να επιλέξει το βασικό υλικό των αντιπάλων του μεταξύ των τριών που βρίσκονταν στις καμπάνες.

Μια μικρή και μια μεγάλη σακούλα φανέρωσε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ένα τελευταίο πλεονέκτημα του Βασίλη ήταν να μοιράσει σε τέσσερις από αυτούς μικρές σακούλες, προκειμένου να τους δέσει τα χέρια όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Μόλις έγιναν γνωστές οι επιλογές του Βασίλη, ο Χριστόφορος υπονόησε πως έπαιξε στρατηγικά αθετώντας την υπόσχεση που είχε δώσει να διευκολύνει τα μέλη της ομάδας του.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, η Καλλιόπη είχε κάνει τόσο ωραίο πιάτο που ούτε η ίδια δεν το πίστευε. Άκουσε τόσο καλά λόγια από τους κριτές που νόμιζε ότι άκουγε κριτική για πιάτο άλλου παίκτη. Μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα... χαράς!

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved