Media

Σασμός: Το τρέιλερ που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό! Οι εξελίξεις στη δίκη και ένας νέος έρωτας!

Gossip-tv Team

Σασμός: Απόψε (13/4) παρακολουθήσαμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο με φόντο φυσικά μία δικαστική αίθουσα λόγω της δίκης του Αστέρη ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του Πετρή. 

Είδαμε ότι όλο το χωριό βρίσκεται σε ταραχή με τη δίκη αυτή.

Είδαμε επίσης ότι η Θοδώρα έκανε μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της.

Το γράμμα του Αστέρη έφτασε στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο αλλά η αντίδρασή της ήταν έντονη όπως και τα συναισθήματά της για τον πρώην αγαπημένο της.

Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος άρχισαν μεταξύ τους ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονούσε «εκρήξεις».

Τώρα, στο αυριανό επεισόδιο (14/4) θα δούμε ότι η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Στο πλευρό της θα σπεύσει ο πλέον ανέλπιστος σύμμαχος. Θα δεχτεί τη βοήθειά του; Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη;

Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved