Media

Survivor: Πάγωσαν όλοι με τον τραυματισμό της Μαίης στον αυχένα! Η μεταφορά της με ασθενοφόρο!

Gossip-tv Team

Survivor: Ένας τραυματισμός εν ώρα αγωνίσματος της Μαίης, έκανε τους παίκτες και τον Λιανό να παγώσουν καθώς φάνηκε αρχικά να είναι πολύ σοβαρός. 

Ο αποψινός στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός και σε ένα σημείο οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από έναν περιστρεφόμενο άξονα. Αν ο παίκτης που ακολουθούσε τον προπορευόμενο δεν πρόσεχε, ήταν πολύ εύκολο να τραυματιστεί με την περιστροφή των ξύλων. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη Μαίη η οποία αντιμετώπιζε την Ασημίνα στον αγωνιστικό χώρο για το έπαθλο φαγητού.

Η Ασημίνα στο πέρασμά της άφησε τον άξονα να περιστρέφεται προκειμένου να φτάσει πρώτη στους στόχους αλλά η Μαίη που ακολουθούσε δεν υπολόγισε σωστά και σήκωσε το κεφάλι της όταν δεν έπρεπε. Από τη σύγκρουσή της με τον ξύλινο άξονα, σωριάστηκε κάτω και αμέσως έπιασε τον αυχένα της σφαδάζοντας από τους πόνους.

Αμέσως βρέθηκε δίπλα της η Ασημίνα αλλά και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος είπε σε όλους να μην την ακουμπούν προκειμένου να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός.

Πράγματι, αυτό συνέβη, όμως επειδή πονούσε πολύ, της φόρεσαν κολάρο και έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τη στιγμή του τραυματισμού της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved