Media

Survivor: Νέες εικόνες: Το ξέφρενο γλέντι του Κουρκούλη και το βαρύ ζεϊμπέκικο Τάλα και Κατσαούνη!

Gossip-tv Team

Survivor: Η στιγμή του πάρτι της Ένωσης των παικτών στον Άγιο Δομίνικο έφτασε και φυσικά όλοι έχουν "φορέσει" τον πιο καλό εαυτό τους για να το ευχαριστηθούν!

Οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν δηλώσει ήδη πως ήταν όνειρό τους να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το πάρτι της Ένωσης και πολλοί από αυτούς τα κατάφεραν.

Θα τους δούμε απόψε το βράδυ να κάνουν μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες να κάνουν μπάνιο, να φτιάχνουν τα μαλλιά τους, να φορούν όμορφα ρούχα και να γίνονται μία πολύ καλή παρέα τρώγοντας και πίνοντας.

Θα δούμε να δημιουργούνται παρέες παρέες που συζητούν μέχρι να έρθει η στιγμή που ο Νίκος Κουρκούλης θα αναλάβει δράση για να τραγουδήσει δικές του επιτυχίες αλλά και παλιά λαϊκά τραγούδια. Εκεί είναι που θα ανάψει το κέφι και το γλέντι θα πάρει φωτιά με τον Τάλα και τον Κατσαούνη να χορεύουν βαρύ ζεϊμπέκικο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους να τους καταχειροκροτούν.

Μην ξεχάσουμε πως όλοι οι παίκτες του φετινού Survivor όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα υποβληθούν σε διαγωνισμό τραγουδιού για να αποδειχθεί ποιος είναι πιο... κακοφονίξ!

Δείτε παραπάνω το βίντεο με νέες εικόνες από το αποψινό πάρτι της Ένωσης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved