Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες πληροφορίες! Η ημερομηνία που την «καίει» για την κεταμίνη

Gossip-tv Team

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, οι έρευνες και οι αποκαλύψεις, ωστόσο, για την 33χρονη συνεχίζονται.

Όπως αποκάλυψε το STAR σημείο-κλειδί στην έρευνα για την πορεία της κεταμίνης θεωρείται μια ημερομηνία λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα η 11η Ιανουαρίου 2022 καθώς τότε εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει έρευνα σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο ενώ νωρίτερα δεν είχε κάνει καμία τέτοια σχετική αναζήτηση.

Μέχρι τότε η Τζωρτζίνα δεν είχε παρουσιάσει τίποτα στην υγεία της, οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγο για να γίνει η αναζήτηση καθώς η 9χρονη είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο του Ρίου και για τους επόμενους 7 μήνες δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα.

Ξαφνικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 11 Ιανουαρίου έψαξε για φάρμακα και ουσίες, χωρίς όμως να έχει αλλάξει καν η φαρμακευτική αγωγή της κόρης της, ενώ τέσσερις ημέρες μετά την αναζήτησή της, ο Μάνος Δασκαλάκης της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Το ίδιο βράδυ αρχίζει η Τζωρτζίνα τα επεισόδια και στις 19 Ιανουαρίου κάνει εισαγωγή και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και δέκα ημέρες μετά πεθαίνει από την κεταμίνη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved