Media

Ζαφείρης Μελάς: «Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου “σκυλάδικα”. Ή εγώ γαβγίζω...»

Gossip-tv Team

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντυεξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν, για τον Πασχάλη Τερζή, αλλά και για πόλλούς, που αποκαλούν τα τραγούδια του "σκυλάδικα".

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας, με πλήθος κοινού να τον ακολουθεί και να τον στηρίζει σε κάθε νέο του βήμα, μέχρι και σήμερα.

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Love It" και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά, ο ίδιος έκανε λόγο για την καριέρα του και για όλους εκείνους, που αποκαλούν τα τραγούδια του "σκυλάδικα", απαντώντας με έντονο χιούμορ. Παράλληλα, μίλησε για την υγεία του Πάσχάλη Τερζή, αλλά και εξέφρασε την άποψή του για το γεγονός ότι τα νέα παιδιά και οι νέοι καλλιτέχνες δεν σέβονται καθόλου τους μεγάλους τραγουδιστές.

Ο Ζαφείρης Μελάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου “σκυλάδικα”. Ή εγώ γαβγίζω όταν τραγουδάω ή αυτοί που έρχονται εδώ είναι σκυλιά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Θέλουν να με λένε σκυλά; Δεν με ενοχλεί. Είναι σκυλιά αυτοί που έρχονται εδώ και εμείς που τραγουδάμε;»

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Πασχάλη Τερζή, ο ίδιος ανέφερε: «Λένε διάφορα. Ο άνθρωπος είχε πρόβλημα στους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρίσεις, αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. ν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι»

Και συνέχισε: «Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου τους μεγάλους τραγουδιστές. Παλιά, στο ξεκίνημά μου σηκωνόμαστε όρθιοι από σεβασμό όταν πέρναγαν μεγάλα ονόματα από μπροστά μας» ενώ ανέφερε ότι «Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved