Media

MasterChef: Ο Μπόμπαινας τρόλαρε τους κριτές με την μακαρονάδα του: «Σας την έφερα γατάκια!»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (28-4) μετά την νίκη των Κόκκινων, οι Μπλε οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας, με σκοπό ένας παίκτης να παραμείνει ασφαλής στην διαδικασία ψηφοφορίας. 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για όλους τους παίκτες, μιας και βρίσκονται μια μόνο ανάσα από την τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Μετά την απαιτητική ομαδική δοκιμασία, η οποία και είχε να κάνει με την παρασκευή τεσσάρων πιάτων από την κάθε ομάδα, νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη, με μόλις έξι βαθμούς διαφορά. Οι Μπλε οδηγήθηκαν σε πρώτη δοκιμασία ασυλίας και το ζητούμενο ήταν να παρασκευάσουν δυο μακαρονάδες σε μόλις 30 λεπτά. Οι πέντε διαγωνιζόμενοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης και πιο συγκεκριμένα η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να παρουσιάσει τα πιάτα του, η τύχη φάνηκε ότι δεν ήταν με το μέρος του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η μια του μακαρονάδα ήταν αρκετά καυτερή, με αποτέλεσμα να κάψει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ σε εκείνη με τις ελιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ένα κουκούτσι.

Σε δηλώσεις του Μπόμπαινα στην κάμερα, ο ίδιος έβαλε τα γέλια και είπε "Το ζήσαμε και αυτό, σας την έφερα γατάκια"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved