Media

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Asian Express: «Τα παιδιά μου έχουν ζηλέψει πάρα πολύ, ειδικά η κόρη μου...»

Gossip-tv Team

H Zενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Asian Express, λέγοντας ότι η πρόταση που της έγινε για το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο δώρο. 

Είναι αρκετά διάσημη στον χώρο της μόδας και την γνωρίσαμε αρκετά καλύτερα μέσα από τον ρόλο της art director στους πρώτους δυο κύκλους του GNTM, ενώ στη συνέχεια την απολαύσαμε μοναδικά και μέσα από τον ρόλο του κριτή.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μετά από το τέλος του GNTM δέχθηκε πρόταση για το Asian Express, το νέο παιχνίδι περιπέτειας, το οποίο και πρόκειται να ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν, μέσα από την συχνότητα του STAR. Η ίδια, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast @Star, μίλησε για αυτό το νέο της ξεκίνημα, δηλώνοντας αρκετά ενθουσιασμένη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το πως αντέδρασαν τα παιδιά της, όταν τους ανακοίνωσε για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Asia Express πρέπει να είπα ναι μέσα σε δύο λεπτά. Δεν το πίστευα, είναι δώρο... Τα παιδιά μου έχουν ζηλέψει πάρα πολύ, ειδικά η κόρη μου γιατί ο γιος μου δεν καταλάβαινε και πολύ. Η Ροζαλία έχει φαγωθεί να έρθει του χρόνου μαζί μου, αυτός ήταν ο όρος της για να φύγω φέτος»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved