Media

MasterChef: Ο Μπόμπαινας στα «κόκκινα»- Έδωσε καλαμπόκι στους παίκτες και τους αποκάλεσε «κότες»!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (29-4), ο Δημήτρης Ταϊρίδης έφερε τα πάνω- κάτω στην ψηφοφορία, μετά από την καταψήφιση της Ελισάβετ, που είχε και το καλύτερο πιάτο στην ομαδική δοκιμασία. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Μετά από την ήττα της Μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία, όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι για την ομαδική ψηφοφορία. Μετά την νίκη της Ελπίδας στην δοκιμασία ασυλίας, οι αντιδράσεις του Δημήτρη και της Ελισάβετ ήταν έντονες, μιας και η Ελπίδα ήταν εκείνη που είχε πολύ χαμηλή βαθμολογία στην διαδικασία της δοκιμασίας.

Μετά την λήξη της ψηφοφορίας, ο Μπόμπενας τα έβαλε με όλους, επειδή ψήφισαν την Ελισάβετ και ξέσπασε απέναντί τους γιατί ουσιαστικά λειτούργησαν στρατηγικά. Μάλιστα, ο Χριστόφορος βγήκε εκτός εαυτού με την συμπεριφορά του Δημήτρη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να του φωνάζει αρκετά έντονα. Στο τέλος και λίγο πριν ο Μπόμπενας αποχωρήσει από την κουζίνα, πέταξε στον Χριστόφορο και στον Νίκο καλαμπόκι και τους αποκάλεσε "κότες".

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έγιναν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved