Media

MasterChef: Αποχώρησε το τελευταίο golden pin- Η αντίδραση του Μπόμπαινα και η απάντηση του Κοντιζά!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (29-4), μετά από την έντονη ψηφοφορία της Μπλε ομάδας, μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης είχε σειρά, με την Ελισάβετ και τον Δημήτρη να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, αφού το παρακολουθούν ανελλιπώς και παίρνουν και νέες ιδέες για τις επόμενες μαγειρικές τους προσπάθειες.

Μετά από την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας, στην δοκιμασία αποχώρησης οδηγήθηκε η Ελισάβετ και ο Δημήτρης, με τον τελευταίο να αντιδρά αρκετά έντονα με αυτό το αποτέλεσμα. Η δοκιμασία είχε να κάνει με ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο και ήταν δημιούργημα ενός πολυβραβευμένου σεφ από την Ιταλία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά από την δοκιμασία και την βαθμολογία των κριτών, αλλά και του σεφ, νικητής στη δοκιμασία ήταν ο Μπόμπαινας, με την Ελισάβετ, το golden pin του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχωρήσει.

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Μπόμπαινας, καθώς πήγαινε στον εξώστη ξεκίνησε να φωνάζει ότι άλλος θα έπρεπε να βρισκόταν στη θέση της Ελισάβετ, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: "Φτάνει τώρα, έλα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved