Media

MasterChef: «Καταπέλτης» ο Μπόμπαινας μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ: «Είναι σκηνοθετημένο όλο»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (2-5) είδαμε ότι η τελευταία αποχώρηση της Ελισάβετ έφερε αναστάτωση στους παίκτες, με κάποιους να σχολιάζουν αυτήν την αποχώρηση λίγο παραπάνω.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τηλεοπτικό κοινό, που το παρακολουθεί ανελλιπώς και χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Μετά από την αποχώρηση της Ελισάβετ από το MasterChef, είδαμε ότι ο Γιάννος και ο Μπόμπαινας, που είχαν πολύ καλές σχέσεις μαζί της, το σχολίασαν ιδιαίτερα, μιας και το θεώρησαν μεγάλη αδικία που έφυγε.

Μάλιστα, την τελευταία ψηφοφορία, ο Μπόμπαινας "άναψε φωτιές" με τις δηλώσεις του, μιας και κατηγόρησε ανοιχτά τον Χριστόφορο και τον Νίκο ότι το σκηνοθέτησαν όλο αυτό, για να βγάλουν την Ελισάβετ από το παιχνίδι, επειδή την θεωρούσαν μια πολύ ισχυρή αντίπαλο.

Οι δυο τους κατηγόρησαν την Ελπίδα ανοιχτά ότι παίζει μόνο για τον εαυτό της και ότι η στρατηγική και η διπροσωπία είναι ένα με εκείνη και ότι όλη η συμπεριφορά της αυτό μαρτυράει. Επίσης, ο Μπόμπαινας κατηγόρησε τον Χριστόφορο και τον Νίκο και, για ακόμα μια φορά, τους αποκάλεσε κότες, μιας και με την ψηφοφορία τους, έσωσαν τους εαυτούς τους και έδιωξαν την Ελισάβετ από τον διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved