Media

Σουξές για Φιλιππίδη: «Αν αθωωθεί, θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός...»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για το ελληνικό #metoo, αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζοντας ότι αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος, θα μπορούσε να συνεργαστεί και πάλι μαζί του, μιας και τον θεωρεί έναν εξαιρετικό ηθοποιό. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, όπου τον έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στη σειρά "Άγριες μέλισσες".

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" μιλώντας χαρακτηριστικά για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, λέγοντας ότι όποιος έχει κάνει όλες αυτές τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται, θα πρέπει να πληρώσει για αυτό. Μάλιστα, σύμφωνα με την δική του άποψη, όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει και σαν μάθημα για εκείνους, που μπορεί να έχουν σκεφτεί να δράσουν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σουξές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σχετικά με τις καταγγελίες, η αλήθεια είναι πάντα δύσκολη και άμα δεν αρέσει… τι να κάνουμε. Θα πρέπει να λέγονται όμως τα πράγματα και πρέπει, αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο που λένε ότι λειτούργησαν, να σταματήσουν πια γιατί ο άλλος πηγαίνει να βγάλει το μεροκάματο του και να ζήσει την οικογένεια του. Όχι να υποστεί έναν βιασμό, αν είναι αλήθεια»

Όσον αφορά την υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρος του: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε απλά συνεργαστεί μια, δυο φορές σε κάποιο σίριαλ αλλά για πολύ λίγο. Στις λίγες πρόβες που κάναμε, ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Αυτό έχω να πω. Δεν λέω ότι αυτό ξεπλένει κάποιον, απλώς λέω αυτό που γνώρισα εγώ. Αν τα πράγματα αυτά τα έχει κάνει, πρέπει να τιμωρηθεί όσο πιο σκληρά γίνεται. Όμως τόσες καταγγελίες χωρίς φωτιά, καπνός δεν υπάρχει».

«Αν αθωωθεί, φυσικά και θα συνεργαστώ μαζί του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και ότι απόφαση πάρει, αν αθωωθεί, θα είναι χαρά μου γιατί ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Γιατί να υπάρχει μετά στίγμα, θα πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved