Media

Τσάφου: «Με έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας του Χάρη Ρώμα. Πέρασα πολύ καλά στο "Καφέ της Χαράς"»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και το όνειρό της να κάνει πολλά παιδιά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει σε θέατρο και τηλεόραση.

Η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στη εκπομπή "Μεσημέρι με την Μάριον", όπου η ίδια μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών αναφέρθηκε στο "Καφέ της Χαράς", την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που πρωταγωνίστησε, θέλοντας να συμπληρώσει κάποια χαρακτηριστικά πράγματα για τον Χάρη Ρώμα, τον οποίο και εκτιμά ιδιαίτερα. Μάλιστα, η Χριστίνα Τσάφου μοιράστηκε και μια στιγμή στην συνεργασία τους, που την συγκίνησε και από τότε θαυμάζει τον χαρακτήρα του.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω περάσει πολύ καλά στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν. Σε κάποια δύσκολη στιγμή με άκουσε στο τηλέφωνο που μιλούσα για ένα πρόβλημα υγείας, που είχα μέσα στο σπίτι μου, με φώναξε κατευθείαν να με βοηθήσει και με έστειλε ο ίδιος σε γιατρό αν και ήμασταν ακόμα στο πρώτο έτος της σειράς. Με έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας του».

Όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας, η ίδια δήλωσε: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα και ήθελα μάλιστα να κάνω και πολλά παιδιά, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω. Έχω ένα παιδί μόνο. Προσπάθησα να μεγαλώσω τον γιο μου σαν να έχω και άλλα παιδιά για να μην τον κάνω κακομαθημένο και να μην είμαι μια αρρωστημένη μάνα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved