Media

Σαρρής: Αποκάλυψε τον λόγο που διαλύθηκαν οι Ζιγκ – Ζαγκ - «Άρχισε να πέφτει η δημοτικότητα και...»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Σαρρής «άνοιξε» την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Σαρρής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για την 20ετή πορεία τους, την αγάπη που πήραν από τον κόσμο αλλά και για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μελών όταν άρχισε να πέφτει η δημοτικότητά τους.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ζιγκ Ζαγκ αρχικά δήλωσε:«Ήμασταν ίσως το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Ήμασταν 16-17 χρόνια όλοι μαζί και μετά το λογικό ήταν να αρχίσει να πέφτει η δημοτικότητα.

Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι εκνευρισμοί. Διαφωνίες ως προς την πορεία του γκρουπ. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος γι αυτό.

Έμεινα τρία χρόνια εκτός αλλά η εποχή είχε αλλάξει και κάναμε διαφορετικά πράγματα. Είναι χημική ένωση το συγκρότημα. Ήμασταν 4 διαφορετικά άτομα που μερικές φορές δεν μοιάζαμε σε τίποτα μεταξύ μας. Περάσαμε τρομερά αυτά τα 20 χρόνια, χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες ή κόντρες και απορούσαμε κι εμείς οι ίδιοι».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό.

Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική… Ήμασταν τέσσερα διαφορετικά άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και παρόλα αυτά περάσαμε τρομερά χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες και κόντρες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved