Media

The 2Night Show: Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν έχω δουλέψει ακόμα σε μεγάλη κουζίνα, γιατί φοβάμαι»

Gossip-tv Team

The 2night Show: Καλεσμένη στο επεισόδιο της Τρίτης 17 Μαΐου ήταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία και μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef, αλλά και το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά από αυτό. 

Τα πιάτα της ήταν εκείνα, που την έκαναν να ξεχωρίσει στον περσινό κύκλο του MasterChef και τελικά κατάφερε να κερδίσει και να βγάλει ασπροπρόσωπους τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 17 Μαΐου στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρώτη ελληνίδα MasterChef εξομολογήθηκε ότι με το που τελείωσε το παιχνίδι, η ζωή της άλλαξε πολύ και κυρίως σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ίδια, με την ενέργεια και το χαμόγελό της, έκανε τον παρουσιάστη να νιώσει ακόμα πιο άνετα και να την ρωτήσει τα πάντα σχετικά με την επαγγελματική της καριέρα. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρανούτογλου την ρώτησε τι θα έκανε αν δεχόταν μια πρόταση από ένα πολύ γνωστό εστιατόριο να δουλέψει ως επικεφαλής, με την ίδια απαντά με αμέριστη ειλικρίνεια.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη απάντησε χαρακτηριστικά: "Θα καταφέρω να βγάλω σίγουρα νόστιμο φαγητό. Αλλά δεν έχω αναλάβει ποτέ χρέη σεφ στην κουζίνα, δεν έχω δουλέψει ποτέ σε μεγάλη κουζίνα, οπότε δεν ξέρω πως λειτουργεί όλο αυτό. Φοβάμαι να το κάνω ακόμα. Ίσως θα έπρεπε να το έχω κάνει ήδη, για να ξεπεράσω τον φόβο μου, αλλά δεν το έχω κάνει. Θα δείξει στο μέλλον. Θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσα να το αναλάβω"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved