Media

Απόστολος Ρουβάς για Survivor: «Από όταν έγινε η ένωση και μετά δεν περνούσα καλά»

Gossip-tv Team

Ο Απόστολος Ρουβάς φανερά ανανεωμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor και δεν δίστασε να πετάξει και σε ορισμένους τα «καρφιά» του.

Ο Απόστολος Ρουβάς την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πριν μερικές μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από πέντε μήνες αγκάλιασε την οικογένειά του και την σύντροφό του.

Ο γνωστός σεφ σήμερα (18/5) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Καλό μεσημεράκι και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε, για τον πρώην συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε επίσης πριν πάει συμμετάσχει στο παιχνίδι δεν είχε δει κανένα επεισόδιο από τα προηγούμενα.

Μάλιστα λίγο αργότερα, έδωσε τα δικά του προγνωστικά για το ποιοι μπορεί να βρεθούν στον τελικό, αλλά ποιους θέλει εκείνος να δει στον τελικό.

«Βλέπετε πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που ζούμε στην καλύβα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία το Survivor. Πριν δηλώσω συμμετοχή δεν είχα ξαναδεί πώς είναι, μόνο σκόρπια κάποια αγωνίσματα και μου άρεσε πολύ αυτό».

Και πρόσθεσε:«Το ότι έμεινα πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι, δείχνει πως έχω ξεπεράσει κατά πολύ αυτό που πίστευα για εμένα πως θα αντέξω.Από όταν έγινε η ένωση και μετά δεν περνούσα καλά. Άρχισα να χάνω τη χαρά του παιχνιδιού και τα πράγματα ζόρισαν πολύ. Γι’ αυτό και είπα στη Ναυσικά να με ψηφίσει».

Δείτε τα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved