Media

Μάριον Μιχελιδάκη: Η συνέντευξη στη Βενετία με τον Τζόνι Ντεπ- Η απίθανη ατάκα που του είχε πει!

Gossip-tv Team

Η Μάριον Μιχελιδάκη, με αφορμή το θέμα του Τζόνι Ντεπ, αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι παλαιότερα του είχε πάρει συνένεντευξη και μάλιστα του είχε πει και μια φοβερή ατάκα!

Το θέμα της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές έχουν το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο και αναλύουν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαΐου, στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον" η Μάριον Μιχελιδάκη, παρουσιάστρια της εκπομπής, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό ότι στο παρελθόν είχε πάρει συνέντευξη στον Τζόνι Ντεπ και μάλιστα μίλησε και για ολόκληρο το παρασκήνιο, λέγοντας ότι τότε ο ηθοποιός έκαιγε καρδιές και ότι ήταν η χρυσή του περίοδος.

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της: «Είχα πάρει μια συνέντευξη παλιά από τον Τζόνι Ντεπ στη Βενετία. Όταν τον είχα συναντίσει, φορούσε αυτό το μαύρο καπελάκι που τον βλέπουμε και στο δικαστήριο. Έκαιγε καρδιές τότε. Και ακόμα καίει αλλά τότε ήταν η χρυσή του περίοδος. Δεν είχε ξεκινήσει ακόμα να παίζει τον πειρατή.

Ήταν ένας πολύ ήπιος, μειλίχιος άνθρωπος που είχα και το θράσος να του πω, “μπορούμε να κάνουμε λίγο γρήγορα γιατί έχω και μια πτήση να προλάβω;” Τι να κάνω; Πιεζόμουν. Αλλά, μια χαρά, γλυκίτατος. Πως κατέληξε αυτό το πράγμα…»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved