Showbiz

Καφετζόπουλος: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για την Μποφίλιου

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για την ανάρτηση του για την συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και έδωσε την δική του απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για τη συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία, λέγοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, αλλά με τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε αρχικά:«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου. Με τη συγκέντρωση που έγινε είχα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και άρες μάρες κουκουνάρες, να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή.

Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα. Η ουσία είναι ότι καταδίκαζα μια συγκέντρωση, η μόνη γνωστή καλλιτέχνης ήταν αυτή, οι αφίσες δεν έλεγαν τίποτα άλλο, η αφίσα έλεγε “η Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες”».

Και πρόσθεσε:«Ως εκ τούτου έπρεπε να αναφερθώ στη Μποφίλιου και θεώρησα ότι είναι καλό να είμαι λίγο σκωπτικός. Δεν θέλω να κάνω κριτική στη Μποφίλιου για το πώς ασκεί την τέχνη της. Δεν ήταν προσωπικό, απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved