Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Ο παίκτης που τα έκανε όλα τέλεια- Χαμός στο Twitter απο σχόλια- Toν είπαν ξερόλα!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (23-5) ο Ανέστης έβαλε τα δυνατά του, για να καταφέρει να κερδίσει την μεγαλύτερη βαιμολογία από τους συμπαίκτες του!

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, το οποίο και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μιας και κάθε εβδομάδα πέφτει τρελό γέλιο με τους παίκτες.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (23-5) ο Ανέστης ήταν ο παίκτης που δοκίμασε τις ικανότητές του, για να κερδίσει τις εντυπώσεις των συμπαικτών του και να αποσπάσει όσο μεγαλύτερη βαθμολογία γινόταν. Από την αρχή της παρασκευής των πιάτων του, ο Ανέστης έδειξε ότι είχε ισχυρότατη αυτοπεποίηθηση και τίποτα δεν μπορούσε να τον πτοήσει, μιας και θεωρούσε ότι θα τα πάει "τέλεια" από την αρχή!

Ο Ανέστης επέλεξε για ορεκτικό γεμιστές τορτύγιες, για κυρίως πιάτο κοτόπουλο με πατάτες baby, ενώ για γλυκό γεμιστές κρέπες με πραλίνα, μπανάνα και μπισκότο. Ο παίκτης, από την αρχή είπε ότι δεν είναι καθόλου μετριοπαθείς και ότι είναι σε όλα καλός και τα πιάτα του θα βγούν τέλεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν την "μετριοπάθειά" του και μάλιστα δεν δίστασαν να τον πουν ψώνιο και ξερόλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved