Media

MasterChef: Η επική κουτουλιά του Γιάννου στο ψυγείο και το... μπινελίκι (video)

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Γιάννος προκάλεσε... ζημιές στο πλατό του παιχνιδιού και ο ίδιος το έριξε στο κάρμα.

Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 είναι πια γεγονός.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, διεκδίκησαν μια θέση στην τελική τετράδα, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν, στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που έχουν από τον διαγωνισμό. Οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να συστηθούν εκ νέου και να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που έφτιαξαν στην audition τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέσεις, όμως δεν έλειψαν και τα ατυχήματα. Με ζημιές και… κουτουλιές ξεκίνησε ο Γιάννος τη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης πηγαίνοντας για να πάρει τις παρασκευές του από το ψυγείο, χτύπησε το κεφάλι του όχι μία αλλά δύο φορές.

Και συνέχισε να κάνει ζημιές ρίχνοντας από το ράφι διάφορα σκεύη. Μάλιστα δεν δίστασε να τα σχολιάσει όλα αυτά, λέγοντας:«Κάρμα. Είδα κάτι άσπρο μπροστά μου. Ήταν πολύ δυνατό. Δυο φορές, δυο κουτουλιές τις έχει φάει το ψυγειάκι. Σήμερα ήταν στην αρχή. Ξεκινούν πολύ καλά τα πράγματα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved