Media

Masterchef: Αποχώρησε ο Γιάννος, το φαβορί του παιχνιδιού - Σάστισαν οι παίκτες (video)

Gossip-tv Team

Masterchef: Έγινε η απόλυτη ανατροπή και αποχώρησε από το ριάλιτι ο Γιάννος Σδούγκας.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που έφτιαξαν στην audition τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές δεν αναζητούσαν τον νικητή της δοκιμασίας αλλά εκείνον ή εκείνη με την πιο αδύναμη προσπάθεια, που, δυστυχώς, θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό στο τέλος της ημέρας.

Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, όλοι είχαν αποδείξει ότι έφτασαν επάξια ως εδώ και κανείς δεν ήθελε το όνειρο του φετινού τελικού να κάνει «φτερά». Τα περιθώρια για αστοχίες και λάθη είχαν πια εξαλειφθεί και οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να καταφέρουν να προκριθούν στην τελική τετράδα.

Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη ανατροπή απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως στο ριάλιτι μαγειρικής, κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις με βεβαιότητα και μια κακή μαγειρική στιγμή μπορεί να αποβεί «μοιραία» στον διαγωνισμό.

Έτσι ο Γιάννος ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef, αφήνοντας παίκτες και τηλεθεατές άναυδους, καθώς ήταν ένα από τα φαβορί του τελικού. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους κριτές και την ευκαιρία που του έδωσαν.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved