Media

Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες διαζυγίου με τον Βασίλη Γκουρούση

Gossip-tv Team

Η Τέτα Καμπουρέλη το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση.

Ο ίδιος πριν λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Τρικάλων και το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να επισκεφτεί την οικογένεια του και τον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα.

Αυτό έκανε να φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού με την Τέτα Καμπουρέλη. Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα μίλησε με την ίδια και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον σύζυγό της. Η Τέτα δεν θέλησε να πει κάτι για αυτό το θέμα και έβαλε προς το αυτοκίνητο της και έφυγε.

«Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, γειά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Να σας θυμίσουμε πως η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι πλέον ολόκληρη η περιουσία της είναι δεσμευμένη:«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο, αλλά όπως είπα πριν, υγεία να έχουμε… Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται, να δουλεύεις και να ζεις την κάθε μέρα με χιλιάδες προβλήματα, αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved