Media

«Καταπέλτης» ο Στηβ Μιλάτος: «Πέρασα δυο μέρες μια κόλαση. Δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρό της»

Gossip-tv Team

Ο Στηβ Μιλάτος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ με την 21χρονη τουρίστρια, στηρίζοντας ότι είναι αθώος και όλα όσα έγιναν, συνέβησαν με συναίνεση της κοπέλας. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία και προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη καταγγελία για τον βιασμο.

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος, κατηγορήθηκε για βιασμό από μια 21χρονη τουρίστρια στη Λίνδο της Ρόδου, η οποία και αμέσως μετά από την ερωτική επαφή τους, έκανε επίσημη καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Μετά την διαδικασία της προανάκρισης, ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελέυθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ εκκρεμεί ακόμα η δίκη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Στηβ Μιλάτος παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή T-live και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παράλληλα είπε την δική του αλήθεια για όλο αυτό το θέμα, μιας και δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει το κίνητρο που είχε η συγκεκριμένη κοπέλα να τον κατηγορήσει για βιασμό, ενώ όλα όσα έγιναν συνέβησαν, κατά την δική του άποψη, με απόλυτη συναίνεση και των δυο.

Ο Στηβ Μιλάτος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τη γνώρισα στα πλαίσια της δουλειάς, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο που γνωρίζω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γιατί δουλεύω στην υποδοχή ενός καταστήματος στη Λίνδο. Πέρασε μαζί με την παρέα της σαν πελάτισσες μέσα, είμαι ένα παιδί που θέλει να περάσει καλά το καλοκαίρι του, ήθελε να διασκεδάσει. Όλοι θέλουμε το καλοκαίρι να περάσουμε καλά. Την προσέγγισα γιατί δουλεύω»

«Στη συνέχεια με ρώτησε με την παρέα της σε ποιο άλλο μαγαζί θα μπορούσαν να μιλήσουν. Τους έστειλα σε αυτό το μαγαζί και τους είπα ότι μπορεί να περάσω κι εγώ. Υπήρχε και μήνυμα που με ρωτούσαν τι ώρα θα πάω και θα τους φέρω έναν φορτιστή. Αν διαβάσετε την κατάθεσή της, θα δείτε ότι λέει ότι τη ζόρισα για να πάει σε αυτό το μαγαζί, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μετά, ήταν διαχυτική μαζί μου, με πλησίασε και μου χόρεψε. Υπάρχουν μάρτυρες που το είδαν»

«Ήρθαμε κοντά. Συζητήσαμε να βγούμε έξω από το μαγαζί. Με πήρε από το χέρι, προχωρήσαμε οικειοθελώς, βγήκαμε στην απέναντι μεριά, κάτσαμε λίγο, ήρθαμε σε μία ερωτική επαφή όπως έχω δηλώσει και ξαναγυρίσαμε πίσω. Στο μαγαζί μπήκε μία χαρά, την είδαν»

«Είχα χάσει το σκουλαρίκι μου, πήγα να το ψάξω με τον φακό μου. Της είπα να γυρίσει στην παρέα της και όταν εγώ επέστρεψα, είχε εξαφανιστεί... Δεν μπορώ να ξέρω τι κίνητρα είχε αυτή η κοπέλα. Αν το γνώριζα τι σκέφτεται ο καθένας θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος, δυστυχώς δεν είμαι. Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω. Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;»

Σύμφωνα με τα όλα όσα είπε για το πως άλλες έκπομπες έχουν αντιμετωπίσει τον ίδιο, βάσει της συγκεκριμένης καταγγελίας, ο Στηβ Μιλάτος ανέφερε: «Όταν προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, το αποτέλεσμα είναι για να κάνουν νούμερα να καταστρέψουν τη ζωή και το όνομα ενός ανθρώπου που έχει καταφέρει μόνος του τα πάντα. Οικογένεια δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Παιδιά δεν έχουν; Θα τους άρεσε αυτό το λαϊκό δικαστήριο αν συνέβαινε στο παιδί τους; Δύο ημέρες πέρασα την κόλαση εκεί μέσα. Τους νοιάζουν μόνο τα νούμερα; Αυτό είναι η ζωή τους; Σε μία εκπομπή, η κυρία έχει και δύο αγοράκια. Αν πάει διακοπές το παιδί της και πάθει αυτό κατά τύχη; Αν κάνουν έρευνα, θα δουν ότι αυτό είναι συχνό φαινόμενο».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved