Media

Κουτσελίνη για ένταση ανάμεσα σε Καλλιακμάνη και Κουσουλό: «Βρέθηκα σε δύσκολη θέση»

Gossip-tv Team

Η Ζήνα Κουτσελίνη πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής της μεταξύ του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Καλλιακμάνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την παρουσίαση της σε εκδήλωση. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και στον τσακωμό ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε:«Το καλό είναι ότι στην ηλικία μου έχω μέλλον. Δεν ξέρω πόσα είναι τα ψωμιά μου ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχω μια δεκαετία μπροστά μου. Μέχρι 15 Ιουνίου θα έχω αποφασίσει τι θα κάνω του χρόνου. Δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων, είναι θέμα κουβέντας. Νομίζω ότι ο σταθμός στον οποίο βρίσκομαι με έχει αγκαλιάσει 7 χρόνια, συζητάμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Οι συνεργάτες μου είναι μαζί με εμένα, εφόσον θέλουν να είναι μαζί με εμένα. Θεωρώ ότι κανείς μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Παρέα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το οικονομικό δεν παίζει καθόλου ρόλο, με λες και χαζή σε αυτό το θέμα. Δεν ξέρω να κάνω προσθέσεις, αφαιρέσεις. Δεν θέλω να με αδικείς όμως».

Για τον τσακωμό ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη στην εκπομπή της:«Μιλάμε για δύο φίλους. Εγώ βρέθηκα σε μια δύσκολη θέση. Δεν με άκουγε κανείς. Θα τους μαλώσω την άλλη φορά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved