Media

Αποκαλυπτικός ο Φισφής για το DWTS: «Η Βίκυ Καγιά είναι ο πιο βοηθητικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Gossip-tv Team

Ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την οικογένειά του, αλλά και την επαγγελματική του ζωή και καριέρα. 

Τον έχουμε λατρέψει μοναδικά μέσα από το stand up comedy και οι τηλεθεατές τον παρακολουθούν διαρκώς, μέσα από την εκπομπή του στο STAR "Οι 100".

Ο Λάμπρος Φισφής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT. και μίλησε στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη για όλους και για όλα. Αρχικά, μίλησε για την οικογένειά του, η οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, αλλά και για το Dancing with the Stars, στο οποίο και συνεργάστηκε με την Βίκυ Καγιά, την οποία και ανέφερε ότι εκτιμά πάρα πολύ!

Ο Λάμπρος Φισφής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Οκτώ στις δέκα φορές θα με ξυπνήσει η κόρη μου, η οποία και μπαίνει από μια μικρή χαραμάδα στο δωμάτιό μας και αρχίζει και φωνάζει όταν ξημερώνει: "Ήρθε το φως". Η γυναίκα μου έχει πολύ ενέργεια είναι καλή, ευγενική και ήρεμη. Οι γονείς μου ήταν και οι δυο συμμετοχικοί, αλλά ήταν βάσει της τότε εποχής. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και η συμμετοχή του πατέρα έχει κάνει σε κάποιες περιπτώσεις μια πολύ μεγαλύτερη. Όταν σε ρωτάει κάποιος αν αλλάζεις πάνα στο παιδί σου, φαίνεται ότι ακόμα υπάρχει πολύ δουλειά σε όλο αυτο. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι να βάλεις τα παιδιά για ύπνο και να κάνεις όλη αυτή τη βραδινή ρουτίνα. Επίσης, το σόου που κάνεις για να φάει το παιδί σου, είναι το καλύτερο stand up comedy.

To δοκιμαστικό μου ήταν μαζί με την Βίκυ Καγιά. Είναι πολύ βοηθητικός άνθρωπος, σε κάνει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και την Βίκυ την εκτιμώ πραγματικά πάρα πολύ. Από την αρχή του σόου, μέχρι και τον τελικό, με βοήθησε πάρα πολύ και εμένα αυτό μου άρεσε πολύ σε εκείνη".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλη την συνέντευξή του παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved