Media

Αθηνά Μαξίμου: «Έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο μου για δουλειά 1,5 χρόνο»

Gossip-tv Team

Η Αθήνα Μαξίμου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Αθήνα Μαξίμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται και αναφέρθηκε στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί αλλά και στο διάστημα, κατά το οποίο δεν της έγινε καμία πρόταση για δουλειά.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε:«Ποτέ σε αυτούς τους ήρωες δεν θα δεις ήρωα που μπορεί να διαπράξει το χειρότερο και να μην αναλάβει την ευθύνη. Για αυτό είμαστε μικροί στη ζωή μας. Για αυτό έχουμε πολιτικούς που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και πολίτες που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη. Όλα αυτά τα έργα ασυνείδητα ή συνειδητά κάτι μας θυμίζουν».

Και πρόσθεσε:«Ο εσωτερικός μου πυρήνας δεν έχει αλλάξει από το κορίτσι που ήμουν στο “Αυτή η νύχτα μένει” αλλά έμαθε να είναι πιο καλός με τον εαυτό μου, να μην τον τιμωρεί, να μην τον μαλώνει, να πει όχι σε κάποιον χωρίς να είναι τρομακτικό. Η επιτυχία είναι πιο δύσκολη από την αποτυχία. Μπαίνεις στη διαδικασία να θεωρείς ότι όλα σου ανήκουν. Όταν πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με το "Αυτή η νύχτα μένει" έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο 1,5 χρόνο για δουλειά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι ήταν αυτό που έκανε του ανθρώπους που θαύμαζα να μην σηκώνουν το τηλέφωνο να μου προτείνουν κάτι. Μπορεί να το προκάλεσα εγώ αυτό γιατί όταν πήρα το βραβείο δεν θα ξεχάσω ότι η χαρά μου κράτησε μόνο για δύο λεπτά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved