Media

Κώστας Παπαδόπουλος: «Η Σοφία δεν πρόκειται να πάρει τίποτα από την Acun Media...»

Gossip-tv Team

O Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον φετινό κύκλο του Survivor, αλλά και την Σοφία Μαργαρίτη και την αγωγή που έκανε στην Acun Media. 

H Σοφία Μαργαρίτη έχει καταθέσει αγωγή κατά της εταιρίας παραγωγής του Survivor, μιας και η υγεία της δεν έχει αποκατασταθεί μετά τον τραυματισμό της στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε σχετικά με τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα Αβραμάκη, αλλά και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, για τον οποίο είπε ότι είναι μια διαφορετική προσωπικότητα από μόνος του. Για την Σοφία Μαργαρίτη, ο ίδιος ανέφερε ότι με την αγωγή της δεν πρόκειται να βγάλει κανένα αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κερδίσει ο Άρης φέτος. Όλα τα Survivor τα κερδίζουν ποδοσφαιριστές, με δυσαρεστεί αυτό. Έχω ζήσει τον πειρασμό να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο και να πάρω από έναν τουρίστα τηλέφωνο την οικογένειά μου. Στο δικό μας κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ο Εμμανουήλ είναι μια διαφορετική προσωπικότητα από όλους τους παίκτες. Ο Άρης και η Σοφιάνα γιατί φοβούνται; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

«Η Σοφία δεν θα πάρει τίποτα, δεν θα καταφέρει τίποτα. Το συμβόλαιό μας γράφει πως ότι και αν πάθουμε, ούτε οι συγγενείς μας δεν μπορούν να ζητήσουν χρήματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved